Fremgangsmetode

Udskriv
Skær porrerne i tynde ringe og bland med salt og sukker. Lad porrerne stå nogle minutter til de bliver bløde. Pres væden fra.
Rør skyr og flødeskum sammen med de marinerede porrer, æblebåde, karry og peber. Vend sildene i dressingen og anret i portionsskåle eller i et fad. Pynt med kapers og dild. Server sildene med rugbrød til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9120 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 56 %
Fedt: 30 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.