Fremgangsmetode

Udskriv
Skær den hvide del af porren i tynde ringe og gem den grønne del. Sauter porrer, ris og selleri i smør i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og salt. Kog blandingen ved svag varmen og under låg i ca. 20 min. Tag risottoen af varmen og rør hytteosten i sammen med friskkværnet peber. Smag til.  

Topping

Skær det grønne af porren i små tern og vend halvdelen ned i risottoen lige inden servering. Vend den anden halvdel sammen med solsikkekerner og citronskal. Anret risottoen i et stort fad og drys den sprøde topping over.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8860 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 29 %
Kulhydrat: 16 %
Fedt: 55 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Topping

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.