Fremgangsmetode

Udskriv
Del hver porre i 2 stykker og kog dem 10 min. i letsaltet vand – de må gerne være meget møre. Afkøl porrestykkerne og del dem på langs. Kom et tyndt stykke spæk på de halve porrer og brænd spækket let med en brænder, men kun så det lige smelter.

Peberrodsfløde

Kom en skrællet peberrod igennem en juicepresser. Pisk fløden til et let skum. Tilsæt peberrodsjuice og salt. Smag til. Anret porrerne på tallerkner og fordel skiftevis løgrom og peberrodsfløde herpå. Pynt med dild, peberrod og salt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10950 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 83 %
Fedt: 7 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Peberrodsfløde

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.