Fremgangsmetode

Udskriv
Kog æggene i ca. 6 min. - blødkogte. Afkøl i koldt vand og fjern skallen. Rist brødet sprødt i en meget varm ovn eller på grillen. Skær imens agurk ud i ca. 5 cm stykker og del dem i 8-10 stave afhængig af agurkens tykkelse. Vend agurkestave med hakket estragon og lidt friskkværnet peber.
Smelt smørret i panden og rist hvidløgene let. Skru op for temperaturen og steg hurtigt spinaten af. Fjern fra varmen og rør sennep i, så spinatsaften jævnes let. Læg de ristede brødskiver i et ovnfast fad eller på en gastroplade. Fordel halvdelen af spinaten på skiverne og spred det ud så det dækker brødet. Læg her på det røgede kød. Derefter et blødkogt æg og den sidste halvdel af spinaten fordeles oven på æggene. Til slut dækkes ægget med en skive ost. Smelt og giv osten farve under grillen eller ved meget høj temperatur i ovnen. Anret de lange agurkestave ovenpå toasten. Server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 15710 kJ

Energifordeling:

Fiber: 54.4 g
Protein: 25 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 33 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.