Fremgangsmetode

Udskriv

Parfait

Bring vand og sukker i kog - og lad det koge ind til en sirup. Tag gryden af varmen. Kom æggeblommer i en skål og pisk den varme siurp sammen med æggeblommerne. Kom æggeblandingen tilbage i gryden ved svag varme - og pisk det let og skummende. Tag gryden af varmen og lad det køle let af.
Pisk fløden til et let skum. Vend forsigtigt flødeskum og æggeblandingen godt sammen. Hæld isblandingen i forme og stil dem tildækket i fryseren i mindst 4 timer.

Jordbær

Bland jordbær og sukker og lad det trække i 10-15 min.
Server parfaiten toppet med jordbær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 14600 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 26 %
Fedt: 69 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Parfait

Jordbærtopping

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.