Fremgangsmetode

Udskriv

Pandekager

Mælk, øl, æg, mel, sukker og 1 knsp. salt piskes sammen. Lad dejen trække min. 30 min. på køl.

Fyld

Hytteost, fintrevet digekrone, muskat, sellerisalt og 200 g stenbiderrogn røres sammen og der smages til med salt og peber. Dejen bages til tynde pandekager, i koncentreret smør, ved jævn varme ca. 2 min. på hver side.
Hytteostblandingen fordeles på pandekagerne som rulles og lunes i ovn 2-3 minutter. Serveres straks med den resterende rogn og plukket sødskærm.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 27 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 34 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pandekager

Fyld

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.