Fremgangsmetode

Udskriv
Skær toppen af hvidløget og dryp med lidt olie og salt. Pak det ind i folie og bag det i ovnen. Afkøl og pres det bløde hvidløgskød ud i en skål.
Kom rygeost i en foodprocessor og kør den helt blank. Tilsæt skyr, fløde, hvidløgspuré, salt og peber og kør hurtigt cremen glat. Smag til evt. med mere salt og peber.
Vend grønsagerne med cremen og server den kold, fx som tilbehør til frikadeller, topping på kartoffelmadder eller fyld i en rugbrødssandwich.

Bagetid

45-60 min. ved 180°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 1460 kJ

Energifordeling:

Fiber: 3.5 g
Protein: 23 %
Kulhydrat: 26 %
Fedt: 51 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Bagte hvidløg

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.