Fremgangsmetode

Udskriv
Blancher knoldselleri-ternene i letsaltet vand i ca. 2 min. og lad dem dryppe godt af.
Kom hytteost, yoghurt, peberrod, sukker, eddike, salt og peber i en stor skål og vend det godt sammen. Vend forsigtigt oksekød, æbler og bladselleri i cremen. Smag til.
Anret oksekødssalaten i en skål og pynt med bladselleri og æblebåde. Server sammen med rugbrød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

Hertil

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.