Fremgangsmetode

Udskriv
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kødet i ca. 2 min og tag det op. Lad resten af smørret gyldne og steg løg og peberfrugt i ca. 2 min. - tag halvdelen fra. Kom det brunede kød i gryden og tilsæt bouillon, sambal oelek og salt. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 2 timer - eller til kødet er mørt. Tilsæt flødefraiche og grøntsagerne og varm det godt i gennem. Smag til. Server evt. med ris og spidskålssalat.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 14870 kJ

Energifordeling:

Fiber: 12.7 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 7 %
Fedt: 69 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.