Fremgangsmetode

Udskriv
Drys kålen med salt og lad det dryppe af i en sigte i ca. ½ time.
Vend yoghurt, æble, rødløg, peber og den afdryppede spidskål godt sammen. Smag til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 2500 kJ

Energifordeling:

Fiber: 16.1 g
Protein: 34 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 18 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.