Fremgangsmetode

Udskriv
Del spidskålene i halve og kog dem i rigeligt vand med salt, til kålen er mør - men med bid. Lad kålen køle af på en rist med skærefladen nedad, så al vandet løber fra kålen.
Pluk det kogte kalvebryst i grove strimler og salt det evt. en smule.

Sennepscreme

Bland fløde, sennep, eddike, salt og peber til en creme.
Vend kalvekød, nektariner og fennikel med dressingen. Tilsæt dild og smag til.
Del spidskålen i kvarte og læg dem på et stort fad. Anret nektarinsalaten på spidskålene. Pynt med dild.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6000 kJ

Energifordeling:

Fiber: 28.7 g
Protein: 27 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 48 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Sennepscreme

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.