Fremgangsmetode

Udskriv
Bring fløde og honning i kog i en tykbundet pande - til det begynder at tykne. Kom alle de tørre ingredienser i en skål og hæld fløden over. Bland det godt sammen - til fløden er fordelt i blandingen. Kom blandingen i en bageform (ca. 10 x 20 cm) beklædt med bagepapir og pres massen godt sammen, så det bliver en sammenhængende kage. Bag kagen midt i ovnen til den er lysebrun og gylden på toppen. Afkøl kagen i ca 15 min. før den skæres ud i 10-12 stk müslibarrer. Afkøl helt før servering.

Bagetid

Ca. 1 time ved 125°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9200 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 48 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.