Fremgangsmetode

Udskriv

Løgchutney

Sauter løg og hvidløg i olien. Tilsæt sukker og lad det smelte under omrøring. Tilsæt eddike og timian og bring det i kog. Skru ned til svag varme og lad simre til løgene er møre - rør af og til.
Anret brødet med skiver af Digekrone og løgchutney i den ene ende. Fordel Rød Løber, ræddike og peber på midten af brødet. Fordel Castello og skiver af pærer vendt i eddike på den sidste del af brødet. Anret landgangsbrødene på et fad og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7810 kJ

Energifordeling:

Fiber: 14.1 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 55 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Løgchutney

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.