Fremgangsmetode

Udskriv

Saltkaramel

Lad sukkeret smelte i en pande ved kraftig varme i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og smelt det til det gyldent. Tilsæt smør og lad det smelte i sukkeret. Tilsæt herefter fløde og kog karamellen ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt salt og sigt det over i en kande. Tilsæt evt. 1-2 spsk kogende vand for at karamellen kan holde sig flydende i milkshaken.

Milkshake

Blend kefir, vaniljeis, sirup og isterninger i ca. 30 sek. Fordel milkshaken i glas og fordel saltkaramelsaucen heri. Server med tykke sugerør og evt. en ske.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13610 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 48 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Saltkaramel

Milkshake

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.