Fremgangsmetode

Udskriv
Kom kyllingestykkerne i et fad og krydr med salt og peber. Knus majschipsene og bland dem med revet ost. Fordel salsaen på kyllingestykkerne og drys med ost og knuste chips. Bag kyllingestykkerne i ovnen.

Salat

Bland kål, mango, peberfrugt og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til.

Dressing

Bland fraiche, chilisauce og salt sammen. Smag til.
Pynt de sprøde kyllingestykker med friske korianderblade og server sammen med salat, dressing og grove ris.

Bagetid

Ca. 30 min. ved 200°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 21675 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 28 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Salat

Dressing

Pynt

Hertil

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.