Fremgangsmetode

Udskriv

Mazarinkager

Kom kransemasse, sukker og vaniljesukker i en røremaskine og rør det godt sammen. Tilsæt smør under omrøring og kør til en ensartet masse. Tilsæt æg lidt af gangen. Kom valleproteinpulver i og rør det godt sammen. Hæld dejen i smurte mini muffinsforme (ca. 20 g pr. portion). Bag kagerne midt i ovnen.

Chokoladecreme

Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad. Rør cremen sammen, så den er ensartet og glat. Kom den i en sprøjtepose med tylle og læg den på køl til den er helt kold.
Lad chokoladecremen blive varm, fx med håndvarme og pynt kagerne med cremen. Pynt med mandelsplitter.

Tip

Brug evt. 2 muffinsforme pr. kage - så holder formen bedre.
Udviklet i samarbejde med "Kulinarium", Aalborg Universitetshospital.

Bagetid

5-7 min. ved 175° - varmluft.

Energiindhold pr. portion (44 g)

Energi: 803 kJ, Fedt: 12,2 g, Kulhydrat: 15,9 g, Protein: 4,8 g.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 47760 kJ

Energifordeling:

Fiber: 13.7 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 35 %
Fedt: 56 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Mazarinkager

Chokoladecreme

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.