Fremgangsmetode

Udskriv

Marengs

Pisk sukker og æggehvider helt stift og sejt. Kør abrikoserne på en foodprocessor sammen med eddiken og vend forsigtigt ned i marengsen. Smør marengsen ud på bagepapir i den ønskede størrelse og bag bunden i ovnen. Den må ikke tage farve og skal være helt sprød. Afkøl marengsbunden.
Pisk fløden stift og vend med skyr og vanillesukker. Anret marengsbunden på et fad, smør skyr-fløden ud over bunden og drys med hindbær og ribs. Server straks.

Bagetid

1-1½ time ved 100°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7630 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 41 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Marengs

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.