Fremgangsmetode

Udskriv

Nældepesto

Blend brændenælder, olie, ost og hvidløg til en ensartet pesto. Smag til med salt og peber.

Kålsalat

Knug spidskål med salt, så kålen falder sammen. Snit rabarber i papirstynde skiver og vend dem sammen med spidskålen. Anret kålsalat i portionsglas og dryp med nældepesto.
Grill asparges - til de er møre og har grillstriber. Vend de grillede asparges med olie, salt og peber.

Makaroni

Kog makaroni al dente i saltet vand. Hæld til afdrypning.
Sauter løg og hvidløg i smør. Tilsæt bladbeder og steg yderligere et par minutter - til bladene falder lidt sammen. Tilsæt bouillon og kog retten godt igennem. Tilsæt fløde og merian - og kog ind til saucen tykner let. Tilsæt den kogte makaroni og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber. Anret makaroni retten i portionsskåle og top med revet ost, friskkværnet peber og de grillede asparges.

Tip

Server evt. med madbrød og ekstra pesto.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 22710 kJ

Energifordeling:

Fiber: 69.1 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 35 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Nældepesto

Kålsalat

Makaroni

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.