Fremgangsmetode

Udskriv

Majspandekager

Bland alle ingredienser til pandekagerne og pisk det godt sammen. Lad dejen hvile i mindst ½ time og tilsæt evt. lidt ekstra væske. Dejen skal være rimelig tynd for at pandekagerne ikke bliver for tykke. Steg pandekagerne med lidt smør i ønsket størrelse på kipsteger eller pande.

Lammekafta

Ælt lammekødet sejt med salt og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt kødet godt sammen og form det i lange ”pølser” til at sætte på spyd til grillen eller på panden.

Dressing

Bland yoghurt, kærnemælk, chili og mynte godt sammen og server dressingen i en skål. Anret grøntsager, urter og pandekager på store fade, så gæsten selv samler sin pandekage med grønt, hummus og dressing. Derefter går man til grillen og henter sit kød. Pakker pandekagen omkring det hele og spiser straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 27420 kJ

Energifordeling:

Fiber: 42.2 g
Protein: 18 %
Kulhydrat: 26 %
Fedt: 56 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Majspandekager

Lammekafta

Dressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.