Fremgangsmetode

Udskriv
Pisk æg og fløde sammen. Tilsæt mel, salt og bagepulver. Rør grundigt og tilsæt majskerner, forårsløg, limesaft, peanuts, chili og peber. Rør dejen godt sammen og lad den hvile i køleskabet i 20-30 min.

Tomat-koriandersalsa

Bland tomater og de øvrige ingredienser sammen og smag til.
Lad smør og olie blive godt varmt i en pande og hæld dejen herpå. Bag pandekagen ved jævn varme i ca. 5 min. - til dejen har sat sig og er blevet lysebrun. Vend den med en meget bred palet (eller lad den glide over på et fad og vend den tilbage i panden). Bag den færdig i ca. 4 min. på den anden side. Læg den på et fad og skær den ud i lagkagestykker. Server straks med tomatsalsaen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4870 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 48 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tomat-koriandersalsa

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.