Fremgangsmetode

Udskriv

Grøn olie

Gran blandes med persille og lun olie 35°C. Lad olien trække 30 min. Passér olien gennem en si og hæld det i en flaske. Sæt olien på køl.
Mælken varmes op og smages til med muskat, knust hvidløg og sellerisalt. Lad den være godt saltet, da fiskene skal saltes af saucen. Den varme mælk hældes over fisken i en gastrobakke. Dæk bakken med folie og bag rødspætterne i ovnen.
De varme fisk anrettes på et lunt fad. Mælk, olie og ost hældes ved og der serveres straks.

Bagetid

Ca. 30 min. ved 70°C.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 48 %
Kulhydrat: 10 %
Fedt: 42 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Grøn olie

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.