Fremgangsmetode

Udskriv
Bland revet rugbrød, smør og salt. Fordel det på en plade med bagepapir og bag det - til brødet er sprødt.
Varm mælken i en gryde. Kom de øvrige ingredienser i en blender og tilsæt den varme mælk, lige før servering. Blend suppen til en ensartet, lysegrøn smoothie og smag til med krydderier. Server smoothien i et lille glas med et drys sprødt brød.

Tip

Peber og muskatnød er vigtige ingredienser, da de udgør syren i denne suppe. Tilsætter man fx citronsaft eller eddike, så skiller suppen straks.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 180° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6200 kJ

Energifordeling:

Fiber: 35.7 g
Protein: 22 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 33 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.