Fremgangsmetode

Udskriv
Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er møre, men stadig faste. Del kartoflerne i halve.  
Bring eddike, sukker, salt og peber i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt gulerødder og rødlog og kog dem under låg i ca. 1 min. Tilsæt piskefløde og kog i yderligere 5 min uden låg. Vend kartoflerne i sammen med forårsløg og varm godt igennem. Smag til.
Drys kartoffelsalaten med friske krydderurter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8100 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 56 %
Fedt: 37 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Lun kartoffelsalat

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.