Fremgangsmetode

Udskriv
Bland hyldebærsaft, vand, citron og kanel i en gryde og giv suppen et opkog. Smag til med lidt mere vand eller citron. Lad æblebådene simre med i ca. 3 min. – de må ikke koge for meget, da æblerne vil koge ud. Rør majsstivelse og vand sammen og jævn hyldebærsuppen. Smelt honningen i en gryde sammen med smørret. Kom rugflagerne i en bradepande og bland det hele grundigt med honningmassen. Bag grynene godt lysebrune i ovnen ved 175 grader i 15 – 20 min. Det er vigtigt at de bruner godt for at få smag og sprødhed. Pisk fløde og vaniljepulver til et let skum. Anret en dyb tallerken med den varme suppe og masser af æbler.. Kom små klatter flødeskum på toppen og drys med rugknas. Server straks 

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13010 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 2 %
Kulhydrat: 82 %
Fedt: 16 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rugdrys

Flødeskum

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.