Fremgangsmetode

Udskriv
Kom de to slags løg i en lille gryde sammen med honning, citronsaft og-skal og peberkorn. Damp blandingen ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Vend i løgkompotten 1-2 gange. Tag gryden af varmen og tilsæt snaps. Kom løgkompotten i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
Skær osten i skiver og anret dem på et fad sammen med løgkompot (uden lage) og cashewnøddekerner.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13590 kJ

Energifordeling:

Fiber: 34.3 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 28 %
Fedt: 52 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Hertil

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.