Fremgangsmetode

Udskriv
Kom fløde i en gryde, bring det i kog. Reducer fløden til det halve.
Varm en stor pande op, kom smør på og steg radiserne i 2 min. til de falder lidt sammen, men staidg med bid. Tilsæt fløde og spinat og vend det hele godt rundt, så det bliver en tæt og jævn stuvning. Smag til med citronskal, salt og peber. Server straks, så radiserne stadig er sprøde og spinaten holder sin flotte farve.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8960 kJ

Energifordeling:

Fiber: 22.9 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 9 %
Fedt: 85 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.