Fremgangsmetode

Udskriv
Bland ost, rosmarin og enebær med olien. Lad det trække tildækket på køl i 4 uger.
Brødet skæres i grove stykker og steges sprødt på pande i lidt olie fra osten. Serveres lun med den syltede ost. Den resterende olie kan bruges til dressinger og stegning mv.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 44 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.