Fremgangsmetode

Udskriv

Wasabicreme

Rør lidt af cremefraichen glat sammen wasabi. Vend herefter resten af cremefraichen i. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Ristede solsikkerner

Varm olien op i en pande ved kraftig varme. Tilsæt solsikkekerner og salt og rist kernerne i ca. 2 min. Skru ned og rist ved jævn varme i ca. 5 min. Tag solsikkekernerne af panden og lad dem køle af.
Kog ⅔ af blomkålen al dente - mør men stadig med bid. Skær resten af blomkålen på et mandolinjern.
Lad laksefileten tø halvt op i køleskabet og skær den i ca. 1 cm tykke skiver.
Fordel wasabicremen på 10 tallerkener. Anret lakseskiver sammen med kogt og rå blomkål og solsikkekerner. Top med rogn og pynt med dild, citronskal og friskkværnet peber. Server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10340 kJ

Energifordeling:

Fiber: 12.3 g
Protein: 22 %
Kulhydrat: 6 %
Fedt: 72 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Wasabicreme

Ristede solsikkekerner

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.