Fremgangsmetode

Udskriv

Drænet yoghurt

Kom et bomuldsklæde i en stor sigte og placer den over en skål. Bland yoghurt, hvidløg og salt i en skål og hæld blandingen i sigten. Vrid klædet sammen i toppen (så der lukkes for yoghurten). Stil yoghurten et køligt sted og lad den dræne i 18-24 timer.

Rysteribs

Kom ribs og sukker i en frysepose. Ryst bærrene, så sukkeret fordeler sig - ryst af og til.
Vend den drænede yoghurt ud og læg den på et fad. Dryp den friske ost med olivenolie og knust rosa peber. Pynt med rysteribs.

Tip

Server labneh sammen med brød eller krydret mad.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 2730 kJ

Energifordeling:

Fiber: 4.4 g
Protein: 48 %
Kulhydrat: 31 %
Fedt: 21 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Drænet yoghurt

Rysteribs

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.