Fremgangsmetode

Udskriv

Dressing

Pisk æggeblomme, hvidløg, sennep, citronsaft og salt godt sammen. Pisk fløde og bouillon i og vend de kogte bønner i dressingen. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.
Bland agurk, feldsalat og mælkebøtteblade i et stort fladt fad. Fordel herpå de afkølede kerner og kylling. Hæld dressing med bønner over salaten og afslut med de sprøde brødcroutoner. Pynt med kronblade og blade fra mælkebøtterne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9140 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 30 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 29 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dressing

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.