Fremgangsmetode

Udskriv
Kog kyllingefileter og kartofler i bouillonen ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Tag kartofler og kød op og “flå” kødet i mundrette bidder. Pisk bouillon med flødeost og tilsæt sennep og salt. Rør majsstivelse og vand til en jævning og rør den i saucen. Kom kartoflerne tilbage i saucen sammen med rødløg, gulerødder og blomkål. Kog ca. 5 min. under låg. Kom slikærter, forårsløg, sorte bønner og kødet i saucen og kog i yderligere ca. 2 min. Vend de friske krydderurter i og server med groft brød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13350 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 30 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 30 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.