Fremgangsmetode

Udskriv

Ristede løg

Pil løgene så de stadig hænger sammen i top og bund. Del løgene i kvarte og rist dem lysebrune i olivenolie.Tilsæt den hakkede rosmarin og steg med et par minutter. Tilsæt kirsebær, æbleeddike, sukker og salt og lad løgene simre i saften under låg i ca. 7 min. Fjern låget når løgene er næsten møre og lad kirsebærlagen koge ind, så den bliver tyk og sirupsagtig og "hænger fast" på løgene.

Sellerifløde

Rens knoldsellerien og skær i små stykker. Kog den mør i mælk og fløde uden låg. Mælkeblandingen må gerne koge ind, så der er ca. 1 dl væde tilbage. Blend herefter det hele til en tyk creme. Tilsæt hakkede valnødder og smag til med salt og peber. Server løgene lune eller afkølede med sellerifløden.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7390 kJ

Energifordeling:

Fiber: 43.9 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 32 %
Fedt: 59 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ristede løg

Sellerifløde

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.