Fremgangsmetode

Udskriv
Pisk sukker og olie godt sammen. Pisk æggene i et ad gangen og pisk rigtig, rigtig godt. Sigt og bland mel, krydderier, salt og natron i dejen. Vend rodfrugter og de nødder i. Fyld dejen i en smurt springform eller lille bradepande. Lad kagen køle af.

Kirsebærcreme

Hak kirsebærrene groft og vend dem med sukker og citronskal. Lad kirsebærrene stå i mindst 1 time og gerne til næste dag. Hæld kirsebærrene til afdrypning. Pisk fløden til et let skum og vend yoghurt og kirsebær heri. Smag til. Server krydderkagen med iskold kirsebærcreme.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 175°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10200 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 41 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kirsebærcreme

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.