Fremgangsmetode

Udskriv

Dagen før - Øllebrød

Udblød rugbrød i vand og lad stå, overdækket med film, et par timer eller til næste dag. Kør hurtigt det udblødte rugbrød på en foodprocessor. Kom det i en gryde sammen med øl og sukker. Bring det i kog og kog det under omrøring i ca. 5 min. Grøden må ikke være for tyk i konsistensen. Lad det køle af tildækket i køleskabet. (Du kan også bruge en rest øllebrød fra en anden dag.)
Pisk fløden til et let skum.
Bland den kolde øllebrød med kærnemælk, tykmælk og vanillesukker. Smag evt. til med lidt mere sukker. Smagen afhænger meget af det rugbrød, der er brugt i retten. Suppen skal være i konsistens som koldskål, så tilsæt lidt mere kærnemælk, hvis den er for tyk.
Anret øllebrøden i små tallerkener og top med flødeskum, granatæblekerner og æbletern.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6310 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 58 %
Fedt: 29 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dagen før - Øllebrød

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.