Fremgangsmetode

Udskriv
Opløs gæren i vandet og tilsæt sukker og salt. Rør olivenolie, kefir og mel i og slå dejen godt sammen. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet i ca. 12 timer - eller til næste dag.
Drys halvdelen af havregrynene på 2 bageplader og klip eller skær dejen i stykker (uden at mase for meget luft ud af den) og læg dem på pladerne. Drys dem med resten af havregrynene og lad dem efterhæve i ca. 45 min. Bag dem til de er gyldne. Server dem lune med ESSENS saltet smør.

Bagetid

10-15 min. ved 210°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13470 kJ

Energifordeling:

Fiber: 32.7 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 72 %
Fedt: 18 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.