Fremgangsmetode

Udskriv
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Lad olien blive varm i en tykbundet gryde og svits jorskokker og løg ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt hvidvinen og lad det koge ved kraftig varme i ca. 10 min. eller til vinen er kogt helt ind. Tilsæt fløde og kog jordskokkerne i ca. 10 min. eller til de er helt møre. Kør dem i en blender eller en Thermomixer til det er helt jævnt. Tilsæt det udblødte husblas, citronsaft, salt og peber og smag til. Fordel jordskok panna cottaerne i 10 små glas og stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 2 timer - eller til de er helt kolde.
Kom det revne rugbrød i en kold pande. Rist det først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme i ca. 15 min. - rør af og til. Lad rugbrødsdrysset køle lidt på et stykke bagepapir.
Læg radiserne i koldt vand og stil dem i køleskabet - så bliver de fine. Server jordskok panna cottaerne sammen med det ristede rugbrød, de sprøde radiser og salat. Pynt med kørvel eller purløg

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10530 kJ

Energifordeling:

Fiber: 25.1 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 22 %
Fedt: 73 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.