Fremgangsmetode

Udskriv

Pære

1. Skær pærerne i mindre stykker og vend dem sammen med frisk mynte og pæresaft.

Creme

2. Rør skyr blød med pæresaft. Arla Protino® valleproteinpulver og flormelis. 3. Pisk fløden og vend det i.

Udportionering

4. Læg makronerne i bunden (5 g) 5. Fordel pærerne over (40 g). 6. Slut af med cremen (40 g) og drys de ristede mandler (5 g). 7. Opbevares ved max 5°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 668 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 33 %
Fedt: 47 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.