Fremgangsmetode

Udskriv
Kog majroerne i letsaltet vand i ca. 2 min. - til de er møre.
Hæld vandet fra majroerne og tilsæt eddike, olie, honning, salt og peber. Vend skvalderkål og kørvel heri. Lad blandingen køle af.
Pisk fløden let og vend den ned i de afkølede majroer, sammen med radiser og persille. Server majroeblandingen på et fad.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 2260 kJ

Energifordeling:

Fiber: 21.7 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 49 %
Fedt: 45 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.