Fremgangsmetode

Udskriv

Ugen før - chiliolie

Rør olie og chili flager sammen og lad det trække tildækket i køleskabet i en uges tid.

Dagen før

Skræl og kog kartoflerne møre. Stil dem på køl til i dagen efter. Kog flækærterne i ½ liter grøntsagsbouillon i ca. 40 min. - eller til de er møre. Hæld vandet fra og stil dem tildækket i køleskabet til i morgen.
Pisk en tynd mayonnasie af æggeblomme, sennep, citronsaft, salt og rapsolie. Rør heri de kogte kartofler, som er presset gennem et kartoffelmos jern. Rør skyr i så du får en cremet konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft. Server med de kolde kogte flækærter, chileolie og hakkede krydderurter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 16200 kJ

Energifordeling:

Fiber: 29.6 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 54 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ugen før - chiliolie

Dagen før

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.