Fremgangsmetode

Udskriv
Varm olien op i en tykbundet gryde og steg løgene til de er klare. Kom perlebyg i gryden og rist et par minutter. Tilsæt øl og lad kernene trække al væden. Tilsæt halvdelen af fonden og lad perlebyggen simre ved svag varme - rør af og til. Byggen skal suge al væsken, inden der tilsættes mere. Fortsæt ca. 30 minutter til kornene er møre - men med bid.
Skær bladene fra stænglerne på sølvbeden og skær stænglerne i små tern.
Opvarm olie i en gryde og sauter hvidløg, spinat og bladene fra sølvbederne ved kraftig varme. Dræn grøntsager i en sigte.
Tilsæt ost og fløde til bygottoen - konsistensen skal være blød og cremet. Vend de sauterede grønsager i. Smag til med peber og evt. en smule salt - alt efter hvor salt fonden er. Tilsæt bladbedestænglerne. Server bygottoen straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11620 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 35 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.