Fremgangsmetode

Udskriv
Kom blæksprutte, bagekartofler, bladselleri, løg og salt i en gryde. Dæk med vand og kog til sprutten er mør (ca. 1 time). Lad kartoflerne blive i kogelagen hele tiden. Tag kartofler og blæksprutte op af kogelagen og lad det køle af. Fjern skrællen fra kartoflerne og skær dem i små tern. Skær ligeledes sprutten i mindre stykker (det eneste der ikke kan spises er "blækposen", som sidder midt i kroppen). Vend blækspruttekødet sammen med kartofler, persille, hvidløg, kogelage og olivenolie. Smag til.
Kom fløden i en skål. Tilsæt citronsaft og peber.
Anret blækspruttesalaten på et stort fladt fad og dryp citronfløden over. Pynt med persille. Server salaten lun eller gem den til næste dag og server kold.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8030 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 36 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 28 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.