Fremgangsmetode

Udskriv
Bring æblemost tilsat salt i kog i en gryde. Tilsæt kamutkorn og kog dem efter anvisningen på emballagen. De skal være møre, men med bid. Hæld den overskydende væske fra og lad kornene køle af.

Dresing

Pisk æblemost, citronsaft, -skal, olie, salt og peber godt sammen. Vend dressingen sammen med de afkølede kamutkorn, blomkål, ost og persille. Smag til. Anret salaten i en stor skål og drys med ristede mandler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13990 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 61 %
Fedt: 22 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dressing

Pynt:

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.