Fremgangsmetode

Udskriv
Del kålen i 4 både og træk blade af i så store stykker som muligt 2-3 stk pr. person. Bland sellerien med salt og sukker og lad den trække ca. 15 min. Tør sellerien i et viskestykke eller med køkkenpapir. Pisk fløden til et blødt skum. Vend heri skyr, sennep, estragon og 2/3 af hasselnødderne. Vend sellerien i fløden sammen med salt og peber. Smag til. Rul 1 stor spsk sellerisalat i hvert kålblad på samme måde som friske forårsruller og anret på et fad. Drys med resten af hasselnødderne og friske krydderurter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 3730 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 47 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.