Fremgangsmetode

Udskriv
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Rør kærnemælk med flormelis og vaniljekorn. Træk husblassen op af vandet, med det vand der hænger ved og smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med lidt af kærnemælksblandingen og rør det i resten. Pisk fløden til en let skum og vend den i. Hæld fromagen i en stor skål eller i små glas og stil den tildækket i køleskabet i mindst 3 timer.
Bring imens sukker og vand i kog. Tilsæt de frosne bær og kog bærrerne i min. 2 min. – de må ikke koge helt ud. Afkøl skovbærkompotten let og server kærnemælksfromagen med den lune skovbærkompot.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 14870 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 73 %
Fedt: 20 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.