Fremgangsmetode

Udskriv

Mormorfløde

Bland fløde, eddike, sukker, salt og peber i en skål og stil den på køl 1 times tid til det tykner.

Rugbrødschips

Skær rugbrødet i tynde skiver (ca. 1 mm) - eller så tyndt du kan. Pensl rugbrødsskiverne med olivenolie, drys med salt og bag dem sprøde i ovnen.
Anret salaten på et meget stort fad. Knæk den røgede fisk i pæne stykker og anret på salaten. Anret ligeledes grape og avocado sammen med fisken, så det er smukt og farverigt. Smag mormorfløden til og dryp den over salaten. Stik de sprøde rugbrødsflager ned i salaten, så de står som små sejl. Kom friskkværnet peber på toppen og server salaten straks.

Bagetid

15-20 min. ved 180°

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 12390 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 32 %
Fedt: 48 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Mormorfløde

Rugbrødschips

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.