Fremgangsmetode

Udskriv
Kom jordbær og sukker i en robot foodprocessor. Blend et øjeblik til jordbærrene er hakket i mindre stykker. Bland kærnemælk, yoghurt, hyldeblomstsaft og de hakkede jordbær godt sammen. Stil koldskålen tildækket på køl indtil servering. 
Sprød rugbrødsmysli: Kom rugbrødsternene i en gastronombakke og rist dem sprøde i ovnen. Ca. 15 min. ved 160° (varmluft). Tilsæt kokosflager og rist dem med de sidste 2 min. Vend de sprøde rugbrødstern med lakrids.
Server jordbærkoldskålen sammen med den sprøde rugbrøds-mysli.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8850 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 70 %
Fedt: 11 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Sprød rugbrødsmysli

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.