Fremgangsmetode

Udskriv
Vask og tør estragon grundigt. Tør evt. i et viskestykke. Dette er meget vigtigt, da sukkeret vil klumpe, hvis der er for meget væske ved estragonen. Pluk estragon groft og kør den sammen med sukker i en foodprocessor til et grøn og duftende sukker.
Server jordbær i glas eller dybe tallerkner med grønt sukker og fløde på toppen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9430 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 35 %
Fedt: 62 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.