Fremgangsmetode

Udskriv
Bruger du friske hindbær, så kom dem i fryseren et par timer, gerne løsfrosne, så blenderen lettere kan håndtere dem. Bruger du frosne hindbær så giv dem et opkog som anbefalet af Fødevarestyrelsen. Fyld puréen i isterningbakker eller gastrobakker i et tyndt lag, og sæt på frost.
Kom citronverbena/jernurt eller mynteblade i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad teen trække i ca. 10 min. Stil den til afkøling i køleskabet.
Kom iskold te, frosne hindbær, honning og vanilje i blenderen og blend til en ensartet drik. Tilsæt til sidst fløden og blend hurtigt. Smag evt. til med ekstra honning og server iskold i små glas.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 1540 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 67 %
Fedt: 28 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.