Fremgangsmetode

Udskriv

Ingefærsmåkager

Opløs gær og natron i ægget. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt det hele hurtigt sammen. Tilsæt evt. lidt mere æg, hvis dejen smuldrer. Del dejen i 2 portioner. Rul dem til ca. 35 cm lange stænger (ca. 1½ cm tykke). Læg dem på en plade med bagepapir. Tryk stængerne flade ca. 3 cm i bredden og bag dem - til de er brune og sprækkede i skorpen. Tag kagerne ud og skær dem straks i ca. 2 cm skrå brede skiver - på et skærebræt. Afkøl godt og opbevar dem i kagedåser.

Ost og frugt

Skær brien i ca. 20 små firkanter og dadler og pærer i mindre både. Server kagerne sammen med brie, dadler og pærer – det er smukt at anrette dem som små canapeer på store træbrætter til ”selvbetjening”.

Tip

I stedet for brie kan du bruge en blå skimmelost.

Bagetid

10-15 min. ved 190°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9870 kJ

Energifordeling:

Fiber: 16.2 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 37 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ingefærsmåkager

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.