Fremgangsmetode

Udskriv

Brunet smør

Kom smørret i en lille, tykbundet gryde og smelt det ved jævn varme i 3-4 min. Skru ned til svag varme og lad det langsomt blive gyldentbrunt, 12-14 min. eller til det dufter brunt uden at branke - skrab forsigtigt bunden af gryden med en træspatel, så tørstoffet ikke brænder fast. Når det nærmer sig at smørret er ved at være færdigt, skal du være over det, så det ikke får for meget. Lad smørret blive koldt i køleskabet.
Blend den brunede smør luftigt. Tilsæt hytteost og salt og blend til en jævn blanding. Pynt med purløg.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8450 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0.2 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 1 %
Fedt: 93 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Brunet smør

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.